Tafeltenniskampioen Jean-Michel Saive krijgt een eigen stripreeks. Zeven keer Olympische Spelen: JMS' fenomenale prestatie vormt de inspiratie.

21/06/2012. Algemeen. Tafeltenniskampioen Jean-Michel Saive krijgt een eigen stripreeks. Zeven keer Olympische Spelen: JMS' fenomenale prestatie vormt de inspiratie.
Tafeltenniskampioen Jean-Michel Saive neemt deze zomer voor de zevende keer deel aan de Olympische Spelen. Een fenomenale prestatie en de inspiratie voor een gloednieuwe stripreeks. Op 4 juli verschijnt met De coach het eerste album van de reeks. Op woensdag 20 juni lanceert uitgeverij Ballon Media het album tijdens een persevent in het Belgisch Stripcentrum, in aanwezigheid van Jean-Michel Saive.

Het verhaal? In de ongure straten van Brussel lokken drie boefjes Jean-Michel Saive met zijn wagen in een hinderlaag. Saive probeert aan het schorremorrie te ontkomen maar komt daarbij zwaar ten val. Een van de overvallers heeft wroeging en brengt de pingpong-kampioen naar het ziekenhuis. Saive neemt de jongen op sleeptouw en probeert hem op het rechte pad te brengen. Meer nog: de jongen blijkt een bijzondere aanleg voor tafeltennis te bezitten. Schuilt ook in hem een kampioen?

Lees het volledige persbericht.

Ballon Media België

Franklin Rooseveltplaats 12
2060 Antwerpen - België
T. +32 (0)3 294 15 00
F. +32 (0)3 294 15 01
E. info@ballonmedia.com

BTW BE 0425 148 327
© 2011 Development by BrainSolutions | Powered by KenticoCMS